Σύγχρονες διαδρομές : το ταξίδι πριν την απογείωση - Μουρτζούκου, Ελένη ([χ.ό.], 2003)
[Περιγραφή της σύγχρονης δικτυακής πραγματικότητας στο α' μέρος. Στο β' μέρος η μελέτη εστιάζεται στα αεροδρόμια. Χρησιμοποιούνται δύο παραδείγματα (Stansted Λονδίνο, Kansai Osaka).]