Αναδόμηση πόλεων-αστικές παρεμβάσεις : σχέση πολεοδομικού σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής - Νασόπουλος, Πέτρος ([χ.ό.], 2003)
[Παρουσιάζονται αναλυτικά δύο πολεοδομικά έργα. Συμπεράσματα για το όραμα των αρχιτεκτόνων για την πόλη και τη σύγχρονη σχέση ανάμεσα στον πολεοδομικό σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική.]