Πλακοστρώσεις και σχετικές συμμετρικές διατάξεις στο έργο του M. C. Escher - Νικολαΐδης, Πάνος ([χ.ό.], 2003)
Ερμηνεία μεγάλου μέρους του έργου του M. C. Escher, από την άποψη των κανονικών και ημικανονικών πλακοστρώσεων στα επίπεδα των Ευκλείδη, Riemman και Lobachevsky.]