Η αρχαία πόλις της Μινώας Αμοργού - Μπεγνή, Φωτεινή ([χ.ό.], 2003)
[Πρόκειται για μια παρουσίαση των ανασκαφικών ερευνών στον χώρο κυρίως από το 1981. Επιπλέον επιχειρήται μια περιήγηση στα κυριότερα οικοδομήματα της κάτω πόλης της Μινώα.]