Νάουσα Πάρου : ιστορική εξέλιξη και αρχιτεκτονικός χαρακτήρας - Ζώρα, Αννα ([χ.ό.], 2003)
[Σύντομη σχετικά περιγραφή της ιστορίας της Πάρου, ειδικότερα της Νάουσας, μορφή του λιμανιού και του οικισμού της ανά χρονική περίοδο, φάσεις ανάπτυξης του οικισμού, τμήματα τειχών που βρέθηκαν, κτιριολογική διάρθρωση και μορφολογική ανάλυση, κατασκευαστικά στοιχεία και γενικός χαρακτήρας οικισμού.]