Αγοραστική προβολή και αρχιτεκτονική : το παράδειγμα της Prada - Ξένου - Κοκολέτση, Δέσποινα ([χ.ό.], 2003)
[Η ένταξη της αρχιτεκτονικής στο καταναλωτικό σύστημα. Η περιγραφή του καταστήματος Prada στη Ν. Υόρκη.]