Η μεταλλική κατασκευή και η εφαρμογή της στην κατοικία - Πιλάτη, Αγγελική ([χ.ό.], 2003)
[Η διάλεξη έχει δύο μέρη: στο πρώτο αναλύονται τα χαρακτηριστικά της μεταλλικής κατασκευής και στο δεύτερο παρουσιάζονται διάσημες μεταλλικές κατοικίες.]