Ψυρρής : οικισμός και ανάπλαση, προσδοκία και πραγματικότητα - Γκέκα, Κωνσταντίνα ([χ.ό.], 2003)
[Ο Ψυρρής από την αρχαία εποχή μέχρι σήμερα (ιστορία, ρυμοτομικός ιστός, δομικός ιστός κα.). Κριτική της σημερινής κατάστασης. Προτάσεις.]