Προσεγγίζοντας το δημόσιο χώρο της πόλης : από τη θεατρικότητα στην αναπαράσταση - Χουλιαρά, Ευφροσύνη ([χ.ό.], 2003)
[Προσέγγιση των μετασχηματισμών του δημόσιου χώρου της πόλης στην πρόσφατη ευρωπαϊκή ιστορία, με έμφαση τις διαφοροποιήσεις της παράστασης του σώματος. Η προσέγγιση καταλήγει στη σύγχρονη πόλη και σε σχόλια που σχετίζονται με το θέμα της δημοσιότητας και της σύγχρονης δημόσιας έκφρασης.]