Το σύγχρονο αστικό πάρκο, μέσα από δύο παραδείγματα : Parc de la Villette, Parc Andre Citroen - Αδάμου, Βασιλική ([χ.ό.], 2003)
[Ανάλυση σύγχρονων αστικών πάρκων και διατύπωση σημείων που καθόρισαν το σχεδιασμό τους.]