Αρχιτεκτονική και γεωμετρική οργάνωση του χώρου : σχόλιο για τις δομικές μεταβολές - Παλαιολόγος, Λεωνίδας ([χ.ό.], 2003)
[Η σχέση της αρχιτεκτονικής με τα μαθηματικά, ιδίως τα νέα πεδία της τοπολογίας και της θεωρίας των καταστροφών, σε επίπεδο δομής, σε αντίθεση με τις παλιές, παγιωμένες αντιλήψεις.]