Μύθος, χώρος και αρχιτεκτονική μέσα από τη θεογονία του Ισίοδου - Σταμπολή, Μαρίνα ([χ.ό.], 2003)
[Πως φαίνεται ο ιερός χώρος μέσα από τη θεογονία, πράξεις που καθιστούν ένα χώρο ιερό και πως το κείμενο της θεογονίας μπορεί να συνδιαστεί με θεωρίες χωροθέτησης των ναών με σκοπό την ερμηνεία του ιερού χώρου.]