Ιαπωνία : από μια ντομάτα, στην πόλη, και πίσω στην ψυχή του ανθρώπου! - Αλεξάκης, Κωνσταντίνος ([χ.ό.], 2003)
[Γιατί οι πειθαρχημένοι Ιάπωνες παρόλες τις νομοθετικές αλλαγές στην πολεοδομία έχουν χαοτικές πόλεις.]