Διαστάσεις ουτοπίας : κατοίκηση και πόλη στις προτάσεις του Ζενέτου και του Nelson - Νταούλη, Βιργινία ([χ.ό.], 2002)
[Η ουτοπική σκέψη/γέννηση του όρου ουτοπία και χωρισμός σε δύο κατευθύνσεις. Σχέση της ουτοπίας με τον πραγματικό(;) χώρο και χρόνο. Αναφορά στην ουτοπική σκέψη του 19ου αιώνα. Η ουτοπία του 20ου αιώνα. Η αρχιτεκτονική έκφραση της ουτοπικής σκέψης. Ανάλυση και παρουσίαση του έργου "το σπίτι που αιωρείται" του αρχιτέκτονα Paul Nelson. Ανάλυση και παρουσίαση του έργου του Τάκη Ζενέτου "η τρισδιάστατη ανηρτημένη κηπούπολη" μια ουτοπική πολιτεία.]