Δημόσιος χώρος και εικονική πραγματικότητα - Κοκκίνη, Αγγελική ([χ.ό.], 2003)
[Στην αρχή διαπιστώνουμε πως η εικονική πραγματικότητα αλλάζει τον δημόσιο χώρο σήμερα, καθορίζοντας ένα πλαίσιο λειτουργιών και στη συνέχεια προτείνουμε πως μπορούμε να βιώσουμε εκ νέου το δημόσιο χώρο και να το βελτιώσουμε με εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας.]