Ο αρχαιολογικός χώρος στον ιστό της πόλης - Βομπίρη, Ιουλία ([χ.ό.], 2003)
[Ερμηνεία του αρχαιολογικού χώρου, λόγοι απομόνωσής του στο αστικό περιβάλλον, προβληματισμοί για την εικόνα του στην πόλη και τις σύγχρονες επεμβάσεις.]