Future systems-Norman Foster-Soleri-Shigeru Ban : 4 προσεγγίσεις στην οικολογική αρχιτεκτονική - Πετεινάκη, Μαρία ([χ.ό.], 2003)
[Παρουσίαση δύο παραδειγμάτων κτιρίων ανά αρχιτέκτονα, με έμφαση στους μηχανισμούς που επέλεγε να υποστηρίξει έναν οικολογικό αρχιτεκτονικό σχεδιασμό.]