Το φυσικό φως και η πλαστικότητα των μορφών του δομημένου χώρου - Ζηρογιάννη, Θεοδώρα ([χ.ό.], 2003)
[Οι επιδράσεις του φωτός στοεσωτερικό και εξωτερικό της NotreDame du Haut στη Ronchamp του Corbusier. Αναζήτηση αντίστοιχων φωτιστικών αποτελεσμάτων στο εσωτερικό ενός βυζαντινού ναού και στην γλυπτική μορφή της Ακρόπολης.]