Γραμματικές σχημάτων : η γραμματική της πορείας - Πατάπης, Κώστας ([χ.ό.], 2003)
[Μετά από αναφορά σε γλωσσικά πρότυπα, παρουσιάζω την μέθοδο των "Γραμματικών Σχημάτων". Προτείνονται: η γραμματική της πορείας, η συντακτική δομή της διαδρομής, το "Ant Caad" εργαλείο αρχιτεκτονικού σχεδιασμού.]