Ιδιοκατασκευή στη Χαλκίδα : (μηχανικοί, ιδιοκτήτες, μάστοροι και η οικοδομή - Ιωαννίδης, Κωνσταντίνος ([χ.ό.], 2003)
[Διερεύνηση της διαδικασίας εκπόνησης και υλοποίησης μιας μελέτης μικρής κατοικίας, μέσα από συνεντεύξεις και φωτογραφικό υλικό.]