Σύγχρονη μεταλλική κατασκευή : από τη σύλληψη στην πραγμάτωση - Παπαδοπούλου, Δ ([χ.ό.], 2003)
[Στο τεύχος αυτό έγινε μία πρώτη προσέγγιση της μεταλλικής κατασκευής (και του τρόπου που αυτή σχεδιάζεται) από αρχιτεκτονική άποψη.]