Bordeaux : μια πόλη σχεδιάζει το μέλλον - Αντωνίου, Εύβοια ([χ.ό.], 2003)
[Εξέταση του κοινού ρόλου των μεγάλων έργων για τη σύγρονη πόλη. Συγκεκριμένα παραδείγματα από την πόλη του Bordeaux. Ιστορική εξέλιξη της πόλης και περιγραφή των σύγχρονων προβλημάτων. Αναλυτική εξέταση των μεγάλων έργων περιόδου 2000-2007.]