Νέες μορφές ζωής και κατοίκησης : Weissenhof 1927-Borneo 1994 - Ρούμπη, Ιωάννα ([χ.ό.], 2003)
[Περιγραφή των δύο οικισμών Weissenhof - Borneo Σύγκριση μεταξύ τους και επιμέρους παραδειγμάτων κατοικιών των σπιτιών των OMA/MVRDV και Le Corbusier/OUD.]