Το σύγχρονο επιβατηγό πλοίο : ο ενδιάμεσος χώρος - Κάγκας, Ανδρέας ([χ.ό.], 2003)
[Μορφολογική προσέγγιση του ΕΓ/ΟΓ πλοίου. Σύγρονες τάσεις, αστική του υπόσταση και αλληλεπίδραση αρχιτεκτονικής ναυπηγικής.]