Τα εξωκλήσια της Τήνου - Κολυβά, Ελισάβετ Άννα ([χ.ό.], 2003)
[Τα εξωκλήσια της Τήνου, τυπολογική και κατασκευαστική ανάλυση, μορφολογικά χαρακτηριστικά, σχέση με το τοπίο και σημασία για τον άνθρωπο.]