Tate modern : αποθέωση αρχιτεκτονικής και τέχνης - Φιλιπποπούλου, Ευαγγελία ([χ.ό.], 2003)
[Η Tate Μodern αποτελεί ένα μουσείο τέχνης του 21ου αιώνα. Βρίσκεται στο Λονδίνο και είναι επανάχρηση του Bankside Power Station. Σχεδιάστηκε από τους Herzog and de Meuron. Σε αυτό το τεύχος γίνεται μια αναλυτική κριτική επισκόπηση από τον σταθμό μέχρι το μουσείο.]