Μορφές αστικού πολιτισμού της Αθήνας : επέμβαση στην οδό Αθηνάς - Θεοδόσης, Ελευθέριος
[Η διπλωματική εξετάζει τις μορφές αστικού πολιτισμού της Αθήνας (συγκεκριμένα του κέντρου). Η επέμβαση αφορά σε διαμόρφωση δημοσίου χώρου και κτιρίου.]