Πολιτιστικό κέντρο συνεργασίας και επικοινωνίας των λαών της Ευρώπης στο Γκάζι - Κεφαλογιάννης, Νεκτάριος
[Η διερεύνηση ενός δημόσιου κτηρίου ως χώρος δράσης και επικοινωνίας του πολίτη. Ανάλυση της συνθετικής δομής του.]