Χώρος πολλαπλών χρήσεων στα Τρίκαλα - Παλαύρας, Νικόλαος
[Η αναγκαιότητα καλύτερης εκμετάλλευσης του ελεύθερου χρόνου των νέων ανθρώπων, είναι η πειθώ για την εκμαίευση αυτής της διπλωματικής εργασίας. Η πολυπλοκότητα και οι συχνές αντιθέσεις ανάμεσα στα πλήρη και στα κενά, σε υπαίθριους και σε κλειστούς χώρους που δημιουργεί το Ποτάμι των Τρικάλων. Οι γέφυρες που δημιουργούν μεταβατικούς χώρους και το οικόπεδο με την παρουσία θρησκευτικού, εννοιολογικού περιεχομένου με την παρουσία του τζαμιού, είναι οι παράγοντες που συντέλεσαν στην κεντρική ιδέα υλοποίησης της σύνθεσης.]