Πολιτιστικό κέντρο στο Ναύπλιο - Παπαβασιλείου, Μαρία
[Πρόκειται για μία σύγχρονη, πασσαλόπιχτη κατασκευή στο λιμάνι του Ναυπλίου, όπου περιλαμβάνει ένα ανοικτό θέατρο, καλοκαιρινό cinema, κάποιο cafe-bar και έναν χώρο πολλαπλών εκδηλώσεων και εκθέσεων. Έρχεται να ολοκληρώσει το λιμάνι και να λειτουργήσει, η όλη κατασκευή σαν προβλήτα λιμανιού και σαν (μικρή) μαρίνα όπου μπορούν να αράζουν οι μικρές βαρκούλες. Ακόμα να δώσει συνέχεια και τελείωμα στην πορεία των πεζών κατά μήκος του λιμανιού και της θάλασσας πάνω σε μία τεχνητή επέκταση της ξηράς, που δημιουργεί ένα "μπαλκόνι" απέναντι από την Παλιά Πόλη του Ναυπλίου, με καταπληκτική θέα.]