Νέα Βικελαία Βιβλιοθήκη - Κόρδας, Αριστείδης
[Πρόκειται για μία πρόταση δημιουργίας νέων εγκαταστάσεων για τη Βικελαία Βιβλιοθήκη Ηρακλείου στην περιοχή Αγίας Τριάδας (Ηρακλείου Κρήτης). Η πρόταση επεξεργάζεται τα ζητήματα του δημόσιου υπαίθριου χώρου, καθώς και το ρόλο και τις δυνατότητες μιας βιβλιοθήκης στην εποχή της πληροφορικής.]