Ανυφαντάκης, Ε. Μ., Βασταρδής, Ι. Γ., & Λυρίτης, Γ. Π. (1992). Ασβέστιο γαλακτοκομικά προϊόντα και υγεία: η σημασία του ασβεστίου για τον οργανισμό και η συμβολή των γαλακτομικών προϊόντων στην κάλυψη των αναγκών του. Αθήνα: Εθνική Επιτροπή Γάλακτος.
Παραπομπή Chicago StyleΑνυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ., Ιωάννης Γ Βασταρδής, and Γιώργος Π Λυρίτης. Ασβέστιο γαλακτοκομικά προϊόντα και υγεία: η σημασία του ασβεστίου για τον οργανισμό και η συμβολή των γαλακτομικών προϊόντων στην κάλυψη των αναγκών του. Αθήνα: Εθνική Επιτροπή Γάλακτος, 1992.
Παραπομπή MLAΑνυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ., Ιωάννης Γ Βασταρδής, and Γιώργος Π Λυρίτης. Ασβέστιο γαλακτοκομικά προϊόντα και υγεία: η σημασία του ασβεστίου για τον οργανισμό και η συμβολή των γαλακτομικών προϊόντων στην κάλυψη των αναγκών του. Αθήνα: Εθνική Επιτροπή Γάλακτος, 1992.