Πρόταση για την περιοχή των αρχαίων λατομείων Πεντέλης - Ορεστίδης, Γουλιέλμος
[Η εργασία αποτελεί προβληματισμό πάνω σε μία αρχιτεκτονική άμεσα συνδεδεμένη-συσχετισμένη με τον τόπο στον οποίο πραγματοποιείται. Η πρόταση αφορά τη δημιουργία Πάρκου στην ευρύτερη χωρική ενότητα των αρχαίων λατομείων Πεντέλης, με χρήσεις αρχαιολογικού χώρου, υπαίθριας-δασικής αναψυχής και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης... Η παραπάνω κίνηση-γραμμή εκφράζεται με μία πορεία πάνω στην οποία χωροθετούνται οι λειτουργίες του κέντρου και η διοίκηση του πάρκου.]