Πειραιάς : η πολεοδομική εξέλιξη του επίνειου των Αθηνών από την αρχαιότητα έως σήμερα - Κισανάκη, Αργυρώ ([χ.ό.], 2002)
[Το θέμα της διάλεξης είναι η πολεοδομική εξέλιξη του επίνειου των Αθηνών από την αρχαιότητα έως σήμερα. Η περιοχή μελέτης εντοπίζεται γύρω από τη λιμενική ζώνη και περιλαμβάνει την Πειραϊκή χερσόνησο, κεντρικό Πειραιά, Άγιο Διονύσιο και Δραπετσώνα.]