Life style by Bruce Mau : ο ρόλος του design σήμερα - Κλείσσας, Σπύρος ([χ.ό.], 2002)
[Με αφορμή το βιβλίο του Bruce Mau "Life Style" παρουσιάζεται ο τρόπος με τον οποίο το design σήμερα επηρεάζει το σύγχρονο τρόπο ζωής και συγχρόνως επηρεάζεται από αυτόν, ενώ τίθενται κάποιοι προβληματισμοί σχετικά με το ρόλο του στην διαμόρφωση της κοινωνίας.]