Ο τοίχος : πρακτική, ψυχολογική και ιδεολογική προσέγγιση - Δρίκου, Κωνσταντίνα ([χ.ό.], 2002)
[Αναλύει τον τοίχο, πρακτικά, ψυχολογικά και ιδεολογικά σαν όριο ανάμεσα στον εξωτερικό - εσωτερικό χώρο, οπτική εικόνα αλλά και σαν περίγραμμα, που επηρεάζει το αισθητικό και πρακτικό "επίπεδο" του ανθρώπου.]