Ήπιες παρεμβάσεις στη βιομηχανική ζώνη του Πειραιά - Δουμάνη, Σταματίνα
[ Το θέμα ασχολείται με την βιομηχανική ζώμη του Πειραιά, ορίζει ζώνες χρήσεων, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και σημειακές επεμβάσεις ανάπλασης της περιοχής.]