Σύστημα στεγάστρων από αλουμίνιο - Καραχάλιου, Βασιλική
[Πρόκειται για τη μελέτη και την κατασκευή ενός πρότυπου στεγάστρου από αλουμίνιο που επαναλαμβανόμενο δίνει στεγασμένους χώρους στην πόλη ως αντικείμενο αστικού εξοπλισμού και ως προϊόν βιομηχανικής παραγωγής.]