Μελέτη ανάπλασης στην περιοχή των εργατικών κατοικιών του Αγίου Σώστη - Γρηγορίου, Αικατερίνη
[Μία σειρά ήπιων μέτρων ανάπλασης, κυρίως στους υπαίθριους χώρους με στόχο την ανάδειξη και τόνωση των θετικών και τον περιορισμό των προβληματικών στοιχείων της περιοχής. Οι προτάσεις ακολουθούν μία λεπτομερειακή καταγραφή των χαρακτηριστικών, τόσο της περιοχής άμεσου ενδιαφέροντος όσο και της ευρύτερης περιοχής, τον εντοπισμό των προβληματικών σημείων και την ιεράρχηση εκείνων που χρήζουν αμεσότερης επέμβασης. Απώτερος σκοπός να μην διαταράξουμε τους ρυθμούς ζωής των κατοίκων και να μην αλλοιώσουμε τον χαρακτήρα της περιοχής.]