Αποκατάσταση και αλλαγή χρήσης στο εργοστάσιο ΔΕΗ στο Νέο Φάληρο - Γκαβαϊσέ, Ιφιγένεια
[Το θέμα μας αφορά την αποκατάσταση του παλιού εργοστασίου της ΔΕΗ στο Νέο Φάληρο και τη δημιουργία ενός συνεδριακού κέντρου, που θα περιλαμβάνει ένα αμφιθέατρο, μία βιβλιοθήκη, χώρο διασκέψεων και εστιατότιο, καφετέρια.]