Αποκατάσταση και επανάχρηση ιστορικού κτιρίου στα Λιανιάνικα Κυθήρων - Σουγιάννης, Κωνσταντίνος
[Η συγκεκριμένη διπλωματική εργασία αφορά στην αποκατάσταση και επανάχρηση ιστορικού κτιρίου στα Λιανιάνικα Κυθήρων. Πρόκειται για ανάλυση του τοπικού οικοδομικού συστήματος με αφορμή ένα συγκρότημα κατοικιών. Ουσιαστικά ωστόσο, γίνεται κατασκευαστική ανάλυση και μελέτη ολόκληρου του οικισμού, ενώ παρουσιάζεται και η πλήρης αποτύπωση δύο ακόμη κτισμάτων πέραν του εξεταζόμενου συγκροτήματος. Προτείνεται νέα χρήση με τη δημιουργία τουριστικών καταλυμάτων, κατά την οποία πραγματοποιούνται συγκεκριμένες επεμβάσεις, τόσο όσον αφορά στο οικοδομικό σύστημα όσο και στον εσωτερικό χώρο και το εξωτερικό περίβλημα.]