Η κατάργηση του γεωγραφικού αγνώστου : η περίπτωση του Υμηττού - Μητρούλιας, Γεώργιος
[Η διαπίστωση της κεντρικής θέσης που καταλαμβάνει ο Υμηττός στο χάρτη της Αττικής, και η αναζήτηση ενός νέου "ΕΠΕΚΕΙΝΑ" με αφετηρία τα νεκροταφεία που βρίσκονται στους πρόποδες του βουνού.]