Δημόσια Λουτρά στο Μεταξουργείο - Αυξεντίου, Μαρία
[Οι γρήγοροι ρυθμοί της πόλης και η ανάγκη για χαλάρωση και επικοινωνία μας οδήγησαν στη δημιουργία δημόσιων λουτρών. Τοποθεσία : κέντρο πόλης, στην πλατεία Δουρούτη στο Μεταξουργείο (Πολιπολιτισμική περιοχή υπό ανάπτυξη). Βασικές ενότητες των λουτρών : χαμάμ, σάουνα, sento, πισίνα, είσοδος-γραφεία, αποδυτήρια. Έμφαση στην ανάδειξη της ατμόσφαιρας των λουτρών. Διερεύνηση του υπόσκαφου χώρου, κίνηση προς τα κάτω, ποιότητες φωτισμού, αντίληψη του χώρου, ιδιωτικότητα και φίλτρα διαφάνειας.]