Ήχος-Φως : μουσική σχολή στα Εξάρχεια - Πετρόγλου, Μαρία
[ Πρόκειται για μία μουσική σχολή σχολή στα Εξάρχεια, της οποίας η κεντρική ιδέα και ραχοκοκκαλιά, είναι ένας περίπατος (μουσικός, μιας και ακούγεται η μουσική από τις αίθουσες διδασκαλίας) που δίνει τη δυνατότητα επίσκεψης στα δημόσιου χαρακτήρα στοιχεία του κτιρίου, όπως το cafe, το μαγαζάκι, η βιβλιοθήκη και η δανειστική μουσική βιβλιοθήκη. Επειδή το οικόπεδο βρίσκεται στην κατάληξη της οδού Σκουφά στην αρχή των Εξαρχείων, η μορφή του κτιρίου έχει προκύψει από την ανάλυση βασικών εννοιών που εντάσσονται στις ιδιότητες των κυματομορφών ήχου-φωτός, και πραγματοποιείται μία προσπάθεια να επαναληφθούν βιωματικές εμπειρίες σχετικές με το ήχος και φως που δέχεται κανείς όταν διέρχεται από τη Σκουφά.]