Ο κόσμος του βυθού : ενυδρείο στο Φάληρο - Αναγνωστοπούλου, Γεωργία
[Το ενυδρείο τοποθετείται στην εκβολή του Ιλισσού ποταμού στην περιοχή του Μοσχάτου. Αποτελείται από 2 κύριους κτιριακούς όγκους, τοποθετημένους υπό γωνία μεταξύ τους. Είναι εσωστρεφές κτίριο που επιχειρεί να ενταχθεί ήπια στο περιβάλλον του και διαλύεται προς τη θάλασσα. Κύριο στοιχείο της σύνθεσης είναι η έννοια του νερού, οι μορφές του και οι ποιότητες με τα όρια του εδάφους. Έτσι στον ένα όγκο το νερό, συμβολίζεται με τις ποιότητες των υλικών και ένα μικρό μουσείο φυσικής ιστορίας (προθήκες). Στον άλλο όγκο, τον εκθεσιακό χώρο, συμβολίζεται το στάσιμο νερό, στις δεξαμενές, ενώ ανάμεσα στα δύο κτίρια, το κινούμενο νερό. Ο εκθεσιακός χώρος εξάρει τη σημασία ενός οικότοπου και των οικοσυστημάτων του και αποτελεί τη βύθιση του επισκέπτη από την θαλάσσια σπηλιά ως τα βάθη της θάλασσας. Το ενυδρείο στοχεύει στο να καλλιεργήσει τη σχέση του ανθρώπου με το νερό, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους του.]