Αρχαιολογικό μουσείο στη Λίνδο Ρόδου - Γιαννικουρής, Αντώνης
[Ένα υπόσκαφο κτίριο με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στο φυσικό φωτισμό, στο ζήτημα της θέας με την ακρόπολη και τον οικισμό της Λίνδου καθώς και στον πολύ ζωτικό υπαίθριο εκθεσιακό χώρο που δημιουργείται ανάμεσα από το βράχο και ένα σκληρό όριο που τοποθετείται. Φιλοξενεί αρχαιολογικά ευρήματα τόσο από τη Λίνδο, όσο και από την ευρύτερη περιοχή της νότιας Ρόδου.]