Πολιτιστικό κέντρο στην Αμαλιάδα - Ματράγκας, Γεώργιος
[Σήμερα στην πόλη της Αμαλιάδας λαμβάνουν χώρα πληθώρα πολιτιστικών εκδηλώσεων, όπως θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές προβολές, μουσικές εκδηλώσεις, αλλά και παράδοση μαθημάτων ζωγραφικής, γλυπτικής, χορού παραδοσιακού κλπ. από πλευράς δήμου. Το πρόβλημα σε όλες αυτές τις δραστηριότητες είναι οι χώροι στέγασής τους οι οποίοι είναι διάσπαρτοι αλλά και δεν πληρούν τις σύγχρονες ανάγκες της περιοχής. Μέσα από αυτήν τη διπλωματική εργασία αναλαμβάνω τη συγκέντρωση όλων αυτών των εκδηλώσεων σε ένα κτίριο σύγχρονο. Πιο συγκεκριμένα, σε αυτό σκοπεύω να περιλαμβάνεται πολυδύναμη αίθουσα 450 περίπου θέσεων, διπλές αίθουσες ζωγραφικής και γλυπτικής, αίθουσα εκμάθησης χορού, αίθουσα για ερασιτεχνικό θεατρικό θίασο, χώρο ποικίλων εκθέσεων, αλλά και χώρο για internet cafe. Στο εξωτερικό του κτιρίου σκοπεύω να τοποθετήσω υπαίθριο αμφιθέατρο 1000 περίπου θέσεων.]