Πολιτιστικό κέντρο στην Αγία Παρασκευή - Μαρίνου, Μαρίνος
[Το κτίριο βρίσκεται σε ένα σημαντικό υπερτοπικό άξονα (Λ. Μεσογείων) και η βασική πρόθεση ήταν η δημιουργία μιας κεκλιμένης πλατείας ανοικτή προς τον κόσμο και η κατάληξή της σε μία υποβιβασμένη πλατεία δημόσιου χαρακτήρα πίσω από τον βασικό κτιριακό όγκο προστατευμένη από τον άξονα της Λ. Μεσογείων. Το κτίριο είναι στην ουσία μία νότια αγκαλιά σχήματος "Γ" και ταυτόχρονα λειτουργεί και ως φόντο προς τα δύο παλιά κτίσματα που εντάσσουμε στη λύση μας.]