Ο βιοκλιματικός σχεδιασμός στο έργο του Μιχάλη Σουβατζίδη - Τσουτσουλοπούλου, Σοφία ([χ.ό.], 2002)
[Εργαλείο του Μιχάλη Σουβατζίδη αποτελεί η γνώση της κίνησης του ήλιου και την εισάγει στις κατόψεις, όψεις και τομές των κτιρίων. Ο παθητικός σχεδιασμός εντάσσεται αρμονικά στην αρχιτεκτονική του. Σεβασμός στο περιβάλλον, ντόπια υλικά, εμφανή υλικά αλήθεια της κατασκευής.]