Η πόλη εν κινήσει - Σάνδρη, Κατερίνα ([χ.ό.], 2002)
[Αναφέρεται στο πως παρατηρούμε - ζούμε την πόλη περπατώντας ή κινούμενοι με όχημα. Αλλαγές στην αρχιτεκτονική της πόλης λόγω χρήσης αυτοκινήτου. Περιγραφή της εμπειρίας μας κινούμενοι στην πόλη.]